EUR vagy HUF? Vagy valami más?

Sokan hallhatják különböző helyekről, hogy az EUR-ban történő befektetés esetén nem lehetnek magas hozamvárakozásaink és ez sokkal kockázatosabb befektetés, mint a forintban történő befektetések.

Nos, a fenti állítás nem állja meg a helyét!

SŐT ENNEK AZ ELLENKEZŐJE IGAZ! Megtakarításainkat stabilabb devizában tudhatjuk, kevesebb, mint fele akkora infláció mellett. A HUF mozgása, változékonysága (volatilitása), támadhatósága sokszorosa az EUR-nak.

A jelenlegi EUR-HUF árfolyamot figyelembe véve – a gazdasági elemzők szerint – árfolyamnyereségre is számíthatunk.

Az elért hozamok és a kifizetett osztalékok képesek értékén tartani a befektetéseinket, még magas inflációs környezetben is.

A független vagyonkezelést végzők, pedig kizárólag az ügyfeleik érdekeit képviselik nincsenek egy nagyobb pénzintézet nyomása alatt elköteleződve semmilyen irányba.

A világ TOP tőkepiaci részvényei, eszközei segítségével a piacok TOP vállalataiba fektethetünk (pl.: NIKE, Microsoft, Apple, NOVARTIS, S&P GLOBAL, stb), ahol biztonságban érezhetjük megtakarításainkat folyamatos növekedés mellett.

Az megbízható részvények és kötvények kibocsátóinak biztosítékain túl a befektetéseket, szerződéseket 100.000 EUR – 250 000,- USD – ig (eszköztől függően) nemzetközi és nemzeti garanciák védik.

You may also like...

Comments are closed.