Üzleti vezető

Biztosítsd az Egészséged Egyesület – Dokit Okosan

Ha szeretsz és tudsz is emberekkel foglalkozni, és akarsz 7 számjegyű jövedelmet elérni, akkor ez a te lehetőséged!

A munkád, hogy segítsd, szervezd és irányítsad a kollégáidat a csapatodban, amelyet a segítségünkkel alakítasz ki, építesz fel. Célunk, hogy önállóan tudd menedzselni, aktívvá tenni munkatársaidat! Továbbá saját magad is segítsd az embereket, az őket megillető legkorszerűbb egészségügyi ellátás eléréséhez, mindezt várakozási idő nélkül.

Ha barátságban vagy az internettel, akkor ezt online is meg tudod tenni egy laptop, tablet vagy akár egy telefon segítségével is – biztonságosan otthonról.

Természetesen nagyra értékeljük a személyes kapcsolatokat továbbra is, és a munkatársaiddal szükséges lesz a személyes kapcsolattartás is az optimális üzletmenet érdekében.

Az Európában elérhető legmodernebb egészségügyi ellátás szervező platformot kapod a munkádhoz.

Szükséged lesz szorgalomra és az emberek iránti befogadókészségre. Legyél igényes, felelősségteljes – vállad fel magad és a munkád! Örülünk, ha van célod és motivációd, ha még keresed, segítünk megtalálni!

A vezetői munka sikeres indításához elengedhetetlen, hogy legyen 1-2 év tapasztalatod értékesítési területen!

Nincs szükséged felsőfokú végzettségre a munkavégzéshez, de ha van diplomád az neked előnyt jelent. A munkavégzés elkezdéséhez nem, de a későbbiekben szükséged lesz erkölcsi bizonyítványra és független biztosításközvetítői hatósági tanúsítványra (amennyiben nincs, segítünk megszerezni) vagy diplomára.

A pénzedet bankszámlára fogod kapni. Ha most nincs folyószámlád nem baj, segítünk nyitni olyat, ami neked megfelel. Az hogy milyen sok pénzt kapsz a számládra, leginkább rajtad múlik.

A szakmai és háttértámogatást, továbbá a szükséges képzéseket megkapod tőlünk. Emeld az anyagi helyzetedet olyan szintre, amilyet elképzeltél magadnak!

Szeretjük a „hosszútávon” és a „versenyképes” szavakat azonban itt hamar is tudsz sok pénzhez jutni. A munkád után folyamatos jövedelmed is keletkezik, ami által értelmet nyer a hosszútávon kifejezés. Nem rabszolga leszel, hanem szabad ember!

Amikor a vírushelyzet rendeződik, akkor részt vehetsz a közös rendezvényeinken, és incentive utakat is nyerhetsz, amit a cég fizet. Professzionális üzleti környezet és sokmilliárdos háttér segít a munkavégzésben.

Ne tétovázz! Kezdd el még ma az új életedet! Küldd el nekünk a jelentkezésedet, önéletrajzodat! Legyen benne a telefonszámod, hogy vissza tudjunk hívni!

Kattints a logo-ra!

Comments are closed.