Egészség Tanácsadó

Biztosítsd az Egészséged Egyesület – Dokit Okosan

Amennyiben 7 számjegyű jövedelmet akarsz elérni önálló időbeosztással, nagy szabadsággal, ez a te lehetőséged!

A munkád, hogy hozzá segítsd az embereket, az őket megillető legkorszerűbb egészségügyi ellátás eléréséhez, mindezt várakozási idő nélkül. Ehhez kapcsolatba kell kerülnöd velük.

Ha barátságban vagy az internettel, akkor ezt online is meg tudod tenni egy laptop, tablet vagy akár egy telefon segítségével is – biztonságosan otthonról.

Természetesen nagyra értékeljük a személyes kapcsolatokat továbbra is, amennyiben te ezt a kapcsolati formát részesíted előnyben, nem fogsz hátrányba kerülni. Változatos és mozgalmas munkád lesz, nem fogsz unatkozni.

Az Európában elérhető legmodernebb egészségügyi ellátás szervező platformot kapod a munkádhoz.

Szükséged lesz szorgalomra és az emberek iránti befogadókészségre. Legyél igényes, felelősségteljes – vállad fel magad és a munkád! Örülünk, ha van célod és motivációd, ha még keresed, segítünk megtalálni!

Nincs szükséged felsőfokú végzettségre a munkavégzéshez, de ha van diplomád az neked előnyt jelent. A munkavégzés elkezdéséhez nem, de a későbbiekben várhatóan szükséged lesz erkölcsi bizonyítványra.

A pénzedet bankszámlára fogod kapni. Ha most nincs folyószámlád nem baj, segítünk nyitni olyat, ami neked megfelel. Az hogy milyen sok pénzt kapsz a számládra, leginkább rajtad múlik.

A szakmai és háttértámogatást, továbbá a szükséges képzéseket megkapod tőlünk. Rendezd az anyagi helyzetedet olyan szintre, amilyet elképzeltél magadnak!

Szeretjük a „hosszútávon” és a „versenyképes” szavakat, azonban itt hamar is tudsz sok pénzhez jutni. A munkád után folyamatos jövedelmed is keletkezik, ami által értelmet nyer a hosszútávon kifejezés. Nem rabszolga leszel, hanem szabad ember!

Ha vezetői ambícióid vannak vagy lesznek – miután eredményesen elvégzed a feladataidat – nyitottak vagyunk arra, hogy vezetői szintre lépj.

Amikor a vírushelyzet rendeződik, akkor részt vehetsz a közös rendezvényeinken, és incentive utakat is elérhetsz, amit a cég fizet. Professzionális üzleti környezet és sokmilliárdos háttér segít a munkavégzésben.

Ne tétovázz! Kezdd el még ma az új életedet! Küldd el nekünk a jelentkezésedet, önéletrajzodat! Legyen benne a telefonszámod, hogy vissza tudjunk hívni!

Kattints a logo-ra!

Comments are closed.