Ajánló

Biztosítsd az Egészséged Egyesület – Dokit Okosan

Ha kiegészítő jövedelmet keresel kötelezettségek nélkül, akkor ez a te lehetőséged. Lehetsz a magad és környezeted ügynöke.

Kötelezettség nélkül végezheted a munkádat kiegészítő pénzkeresti lehetőségként, vagy új tevékenység kipróbálása miatt. Vagy csak azért, mert szeretsz emberekkel beszélgetni.

A munkád, hogy hozzá segítsd az embereket, az őket megillető legkorszerűbb egészségügyi ellátás eléréséhez, mindezt várakozási idő nélkül. Ehhez kapcsolatba kell kerülnöd velük.

Ha barátságban vagy az internettel, akkor ezt online is meg tudod tenni egy laptop, tablet vagy akár egy telefon segítségével is – biztonságosan otthonról.

Természetesen nagyra értékeljük a személyes kapcsolatokat továbbra is, amennyiben te ezt a kapcsolati formát részesíted előnyben, nem fogsz hátrányba kerülni.

Az Európában elérhető legmodernebb egészségügyi ellátás szervező platformot kapod a munkádhoz.

Szükséged lesz az emberek iránti befogadókészségre. Legyél igényes, felelősségteljes – vállad fel magad és a munkád! Örülünk, ha van célod és motivációd, ha még keresed, segítünk megtalálni! A szakmai és háttértámogatást, továbbá a szükséges képzéseket megkapod tőlünk.

Ha úgy döntesz, hogy komolyabban akarsz foglalkozni a szervezéssel, akkor nem fogunk ellenkezni, hogy teljes erővel bele vesd magad a munkába.

Ne tétovázz! Kezdd el még ma az új életedet! Küldd el nekünk a jelentkezésedet, önéletrajzodat! Legyen benne a telefonszámod, hogy vissza tudjunk hívni!

Kattints a logo-ra!

Comments are closed.